Najljepša mama Hrvatske

Vedrana i Ljubica najljepše su mame Hrvatske, Šibenčanka Tea Marjančić najglamuroznija natjecateljica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vedrana Halinčić Bakšić najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Ljubici Bulić.

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je danas u HNK u Šibeniku, a žiri u kojem su bili Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika te predsjednik žirija, Danijel Mileta, zamjenik
gradonačelnika Grada Šibenika, Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Lucija Cvitan, voditeljica Televizije Šibenik te Ivana Slavica Vunić, dizajnerica nakita birao je između 19 finalistica.

U finalu natjecanja nastupile su i dvije Šibenčanke, Brankica Klarić i Tea Marjančić koja je osvojila lentu za glamur.

Tanja Metikoš osvojila je lentu za u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić u kategoriji stila, dok je ‘miss osobnosti’ Nikolina Lulić.  Dubravka Baneković najbolja je u kategoriji fashion, Marijana Bošković je najfotogeničnija, dok je u kategoriji sprint najbolja Marija Roso.

Vedrana Halinčić Bakšić ponosna je majka dvogodišnje djevojčice Anabele i sretno je udana. Po strucije magistra prava i zaposlena je na puno radno vrijeme. Ima i dodatan posao u jednoj poznatoj kompaniji za kozmetiku, a preko 25 godina trenira kickboxin i dvostruka je europska prvakinja u kickboxingu u seniorskoj kategoriji, višestruka državna prvakinja i pobjednica mnogih međunarodnih turnira, a kao juniorka bila je i 2 puta svjetska prvakinja, te nosi i brončano seniorsko svjetsko odličje. Aktualna je državna prvakinja trenutno od prošle godine, a predstavila se kickboxingom.

Ljubica Bulić majka je tri kćeri, iza sebe ima izbor za Miss Universum. Ujedno odabrana je kao jedna od 50 najljepših žena u natjecanju jednih velikih hrvatskih novina. Životna postignuća vrednuje odvažnošću da hrabrim kročenjem prema životnim izazovima ostavlja trag i uspomene. Smatra da vjera u Boga čovjeku daje moralni kompas, a na natjecanje se prijavila kako bi svojim kćerima kao i svim ženama pokazala da biti majka
nije prepreka za uspjeh i uživanje u životu.

 

Krune za pobjednice izradila je Ivana Slavica Vunić, a u glazbenom programu nastupili su Ellen Bogvić i Tomislav Šanić.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: