I dalje možete pomoći

Policija utvrdila uzrok požara u stanu obitelji Čondić kojoj je vatra progutala sve

Kvar na električnim instalacijama produžnog kabela u sobi uzrok je požara koji se potom, u petak poslijepodne oko 13.30 sati proširio na cijeli stan na trećem katu u Ulici branitelja Domovinskog rata, utvrdila je policija očevidom. Vatra je oštetila i  prozore na četiri stana iznad, dok je stan ispod oštećen zbog prodora vode. U požaru nitko nije ozlijeđen, a nastala šteta je procijenjena na više od pnekoliko stotina tisuća kuna.

Podsjetimo, u stanu se u trenutku izbijanja požara nalazila žena s dvoje djece koju su vatrogasci evakuirali preko balkona kao i njihove kućne ljubimce, dva psa i kunić jer nisu mogli izaći na hodnik. Vlasnik stana Jurica Čondić, za Šibenski je portal u petak kazao da je dotrčao s posla kad ga je nazvala supruga i u tom je trenutku gledao spašavanje žene i djece koji su tada još bili na balkonu.

Kako je obitelj Čondić u požaru ostala bez svega odmah je počelo prikupljanje pomoći u što su se uključili Grad Šibenik, Agenti dobrote, župa Vidici, navijačka udruga Funcuti i brojni drugi građani.

Svi koji su u mogućnosti pomoći obitelji to mogu učiniti i uplatom na račun HR1224020063210074744.

FOTO/VIDEO Majka s dvoje djece spašena iz plamtećeg stana na trećem katu na Njegoševom trgu, stanari evakuirani

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.