Povrat kupljenih ulaznica trajat će mjesec dana

Otkazan koncert Marca Almonda na Tvrđavi sv. Mihovila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Koncert Marca Almonda koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati 14. kolovoza otkazan je, na žalost publike i organizatora Tvrđave kulture Šibenik.

– Koncert je otkazan zbog neizvjesne situacije i nemogućnosti spajanja datuma turneje, a nadamo se da će prilike za održavanje koncerta biti u nekim mirnijim vremenima- poručuju organizatori.

Povrat kupljenih ulaznica trajat će mjesec dana, i to od srijede, 24.3. do četvrtka, 22.4.
Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

 

ULAZNICE KUPLJENE U CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.

 

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila info@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 34, od ponedjeljka do petka 9 do 16 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: