Edukacija u šibenskom Dječjem gradu

Od poroda do odlaska u vrtić dječji mozak se najviše razvija i što doživi tada ima trajni utjecaj na daljni uspjeh u životuFoto: Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Edukaciju o razvoju mozga kod djece održat će 20. studenoga u Šibeniku poznati NCT stručnjak za razvoj dječjih potencijala u ranoj dobi, doktor Ranko Rajović koji će u specijaliziranom programu educirati roditelje, logopede, pedagoge, učitelje, odgajatelje i sve zainteresirane.

— Samo je dvije tisuće dana između vremena kad se dijete rodi i počne pohađati predškolski program. Upravo u tom razdoblju mozak se najintenzivnije razvija i iskustva koja dijete doživi tijekom toga vremena imaju trajni utjecaj na kasnije usvajanje školskog gradiva i općenito uspjeh u životu- navodi Rajović.

Cilj je naglasiti važnost stimulacije dječjih potencijala u ranoj dobi kako bi dijete prije polaska u školu bilo razvijeno i spremno na uspješno usvajanje školskog gradiva.

Program će biti održan u prostorijama “Dječjeg grada” u ulici Nikole Tavelića. Počinje u 16 sati. Edukacija traje četiri sata i cijena dolaska je 280 kuna. Svi zainteresirani se mogu najaviti na mobitel 091 1520-686  i na e-mail mateja.seneta@gmail.com.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: