Nova imena Adventure: U đardin stižu Nipplepeople, a dolijeću i Letu Štuke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Letu Štuke i Nipplepeple nova su imena u programu ovogodišnje Adventure u Šibeniku. Nipplepeople i Boja Vunturišević će tako na pozornicu u parkiću 26. prosinca, dok će Letu Štuke nastupati dan poslije.

Sarajevski sastav Letu Štuke stiže u Šibenik u sklopu svoje velike koncertne promocije svog novog, četvrtog po redu, albuma ‘Topla voda’. Uz nove pjesme šibenska publika neće biti uskraćena ni za njihove najveće hitove kao što su ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’, ‘Sunce’ i mnoge druge.

Nipplepeople, maskirani dvojac premijerno je u Šibeniku nastupio na tvrđavi sv. Mihovila kao predgrupa Stereo MC’s, a od početka ljeta 2017. šibenska publika imala ih prilike slušati i gledati još nekoliko puta. Pridružit će im se i i Bojana Vunturišević , koja će se šibenskoj publici premijerno predstaviti s novim albumom ‘Daljine’

Osim najavljenog nastupa Vlatka Štampara 10. prosinca, gostovanje najpopularnijeg zagrebačkog stand-upa okupljenog u ‘Lajnap kolektiv’ nastavit će se, 22. prosinca s nastupom Gorana Vugrinca, a popularna ekipa komičara svoja gostovanja u Šibeniku zaključit će u subotu, 29. prosinca kada će se šibenskoj publici predstaviti Aleksandar Curać-Šarić i Saša Turković. ‘Lajnap kolektiv’ bit će programsko osvježenje Adventure, a svi nastupi zakazani su na novoj lokaciji u Ulici Jurja Barakovića, na Adventurinom Trgiću, s početkom u 19 sati, kazali su iz ureda gradonačelnika.

Podsjetimo,  dosad je, u sklopu programa Adventure 2018., najavljen koncert otvorenja Parkića s Vojkom V, 6. prosinca, isto kao što je poznato i otvorenje Trgića sa ScifidilityOrchestra, 14. prosinca. Poznato je i da će u Parkiću 15. prosinca nastupiti najbolji regionalni RHCP tribute band, a da će se s novim albumom šibenskoj publici premijerno predstaviti i kantautorica Luce, 22. prosinca. Zabava za Badnje jutro ponovno je pod ravnanjem šibenskih Fenixa, a nekoliko dana kasnije, 28. prosinca nastupit će i Opća opasnost čiji su ponovni koncert, on-line anketom, odabrali Adventuristi.


Pratite nas i na društvenim mrežama: