Prudužen rok za povrat

Knjige bez naplate zakasnine možete vratiti do 17. svibnja, a sva građa ide u trodnevnu karantenuFoto: Knjižnica J.Šižgorić
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Knjižnica Juraj Šižgorić produžila je rok za povrat građe do 17. svibnja, a za korisnike su otvoreni ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14, utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati. Subotom do daljnjega neće raditi.

Građu možete rezervirati i elektroničkom poštom, na adresiknjiznicasibenik@gmail.com. Povratni odgovor slijedi isti ili sljedeći dan, a za rezervacije pristigle vikendom u ponedjeljak iz razloga što nismo u mogućnosti fizički provjeriti dostupnost građe u vremenu kada je Knjižnica zatvorena, zbog karantene i provjere spremišta. Pripremljena građa će vas u dogovoru s knjižničarima koji rade na rezervacijama dočekati kad dođete u Knjižnicu.

– Jedna od mjera koje smo dužni poštovati zbog vaše i naše sigurnosti je dezinfekcija knjiga, CD-a i DVD-a nakon razduženja, a jedan od propisanih načina je dezinfekcija protokom vremena. Iz tog razloga sva građa označena datumom povrata mora ići u trodnevnu karantenu što je razlog zašto se rok posudbe ne može produžiti i zašto je u prvim danima od otvaranja vaš izbor za posudbu bio ograničen. Ipak, pomalo i pod budnim nadzorom našeg tima koji brine o građi u karanteni, sve veći broj prije svega knjiga, siguran je za ponovnu posudbu i vraća se na police. Naravno, u karantenu svakoga dana pristižu nove knjige, ali je od ovoga tjedna vaš izbor veći i bogatiji – poručuju iz Knjižnice.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.