Do ponoći

Izbor za najljepši advent ulazi u završnicu: Svojim glasom možete pomoći šibenskoj Advenuturi u borbi za titulu

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izbor za najljepši advent u Hrvatskoj, gdje se među 33 grada i četiri općine našla i šibenska Adventura, ulazi u svoju završnicu i svoj glas možete dati danas do ponoći.

Od 4. siječnja do 12. siječnja u ponoć na Facebook stranici Gradonačelnik.hr možete pronaći i lajkati našu Adventuru i tako joj pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru Facebook publike.

– Još jednom zahvaljujemo što su se uključili i prekrasnim slikama svojih advenata postali dio našeg najljepšeg projekta. Svaki mail i svaka prijava sa fotografijama advenata koji su pristizali na našu adresu izazivali su novo oduševljenje i radost te nam iznova davali potvrdu vrijednosti i atraktivnosti ovog projekta. Jer, bez obzira radilo se o velikom ili malom gradu ili, pak, općini – sve prijavljene slike i adventi pokazuju izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Tu je, naravno, i gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste, pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu – poručuju organizatori natjecanja.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: