‘I pas je dobio kockastu majicu’: Rekviziti se prodaju k’o ludi, a šibenski prodavači zadovoljno trljaju ruke

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometno ludilo zahvatilo je cijelu Hrvatsku, Vatreni se bodre iz sveg glasa, a hrvatske gradove je preplavio kockasti uzorak.

Majice, kape, šalovi i zastavice glavni su ‘modni dodatak’ ovih dana, a prodavači navijačkih rekvizita u Šibeniku zadovoljni su odličnim rezultatima nogometne reprezentacije jer im prodaja ide odlično.

Ponudom su zadovoljni i Šibenčani, a za sutra je sve spremno.

– Preponosni smo na našu reprezentaciju i uspjeh u Rusiji i vjerujem da ćemo daleko dogurati. Sve se utakmice prate pa ćemo tako i sutrašnju, a osim dobrog društva opremili smo se i rekvizitima. Majice su tu, a čak smo nabavili i jednu malu kockastu za psa. Nek’ i on navija. Ovaj mjesec manje šopinga u Zari, a više ovakvog – kazala nam je jedna Šibenčanka.

 

Staro i mlado, dvonožno i četveronožno sutra će biti u kockicama, a čini se da na kockice ‘padaju’ i turisti.

– Nogometna euforija se osjeti na svakom koraku, vlada odlična atmosera i naravno da ćemo sutra gledati utakmicu i to u hrvatskom dresu- otkrila nam je jedna turistkinja.

Većina će sutra navuči kockaste majice, ali postoje i oni kojima će ostati samo ‘za ukras’.

– Ma kupila sam majicu, ali zbog velikog droba je neću obući. Moj rekvizit će sutra biti moj jezik dok vičem ‘Idemo, Hrvatska’ – nasmijala nas je mlada Šibenčanka

 

Foto:Hrvoje Jelavic/PIXSELL

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: