Objavljen poziv za dostavu ponuda za uređenje trga

Grad će u Raslini urediti parkić i trg oko njega

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik raspisao je Poziv za dostavu ponuda u svrhu izvođenja radova na uređenju javne površine, odnosno trga u Raslini. Projektom je predviđeno obnavljanje 130 metara kvadratnih plohe trga, 470 metara kvadratnih zelene površine parka i 15 parkovnih puteva.

Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata prikupljaju se isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a može se pronaći na ovoj poveznici.

Preko projekta koji je financiran sredstvima Europskog fonda za ruralni razvoj, Grad Šibenik omogućit će stanovnicima Rasline i njihovim posjetiteljima ugodan boravak na zelenoj površini uređenjem javne površine.

 

Rok za dostavu ponuda je 2. veljače 2022. godine do 12 sati. Za sve dodatne upite i informacije o navedenom Pozivu možete se obratiti Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika, osoba za kontakt: Domagoj Vranjić, e-mail: domagoj.vranjic@sibenik.hr ili na broj telefona 022/431-033.


Pratite nas i na društvenim mrežama: