Fotografi iz cijele Hrvatske stižu u Šibenik na cjelodnevno druženje i predstavljanje foto noviteta

Foto klub Šibenik tradicionalno,  šestu godinu zaredom, organizira susret i cjelodnevno druženje fotografa amatera, profesionalaca i svih zaljubljenika u fotografiju koji će se održati u subotu, 8. rujna na Tvrđavi sv. Mihovila.

– Foto klub dovodi čelne predstavnike hrvatske podružnice NIKON koji će održati prezentaciju noviteta u fotografskoj opremi te,  po prvi put u Hrvatskoj u sklopu VI. ŠUK-a,  održati prezentaciju najnovijeg modela Nikon fotoaparata koji još nije predstavljen javnosti. Program se nastavlja u Muzeju grada Šibenika te ispred katedrale sv. Jakova gdje će svi sudionici imati priliku fotografirati bogati program 14. Sajma u srednjovjekovnom Šibeniku u sklopu kojeg se očekuju borbe vitezova,  performansi žonglera te srednjovjekovna glazba i ples – kazao je predsjednik Foto kluba Šibenik Željko Krnčević.
foto
Nakon odrađenog fotografiranja, sudionici druženje nastavljaju večerom u planinarskoj kući u Alatima kraj Dubrave.  Izložba radova sudionika VI. Šibenika u kadru održat će se povodom Dana grada Šibenika u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić.
foto1
Iz Foto kluba najavili su i novu ‘poslasticu’ z fotografe čijoj organizaciji prijanjaju nakon završetka VI. ŠUK-a, a radi se o fotografskom natječaju ‘Pretty Old Town’ koji će biti međunarodnog karaktera.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.