Provođenja stručne prakse studenata Fakulteta

FOTO Šibenska bolnica i Medicinski fakultet u Rijeci potpisali ugovor o suradnji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ravnateljica Opće bolnice Šibensko-kninske županije Sanja Jakelić i dekan Medicinskog fakulteta u Rijeci Goran Hauser potpisali su danas, u prostorijama šibenske bolnice, ugovor o suradnji.

– Potpisivanjem ugovora Opća bolnica Šibensko-kninske županije postaje nastavna baza riječkog Medicinskog fakulteta s ciljem uspostave trajne suradnje u područjima organizacije i provođenja stručne prakse studenata Fakulteta, provođenja edukacije zdravstvenih radnika, povećanja integracije teorijske i praktične nastave, organiziranja simpozija, konferencija i seminara o temama od zajedničkog interesa te upoznavanja s najnovijim metodama u području dijagnostike i liječenja – objasnila je ravnateljica Jakelić te istaknula kako se izuzetno veseli budućoj suradnji.

Zadovoljstvo službenim početkom suradnje s ravnateljicom je podijelio i dekan riječkog Medicinskog fakulteta.

– Uspostava trajne suradnje na području obrazovanja i usavršavanja studenata zdravstvene struke u obostranom je interesu. Naš fakultet šibenskoj će bolnici upućivati studente radi obavljanja stručne prakse, a bolnica će im za to osigurati uvjete te imenovati mentora koji će pratiti i nadzirati njihovu stručnu praksu – kazao je Hauser.

Potpisivanju ugovora nazočio je i zamjenik župana Ognjen Vukmirović te prodekanica za studije Sanitarno inženjerstvo i Medicinsko laboratorijska dijagnostika Medicinskog fakulteta u Rijeci Sandra Pavičić Žeželj, kao i voditelj Odjela bolničke ljekarne i predavač na Medicinskom fakultetu u Rijeci Marko Skelin te pomoćnica ravnateljice OB Šibensko-kninske županije Snježana Jušić.

Boravak dekana Medicinskog fakulteta Rijeka i njegovih suradnika u OB Šibensko-kninske županije iskorišten je i za kratak posjet dijela liječnika bolnice koji su studirali na riječkom Medicinskom fakultetu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.