FOTO Pedaliralo se danas od rive do Minerske za udrugu ‘Aurora’

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tradicionalna šibenska biciklijada, u okviru manifestacije ‘Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji’ startala je jutros sa šibenske rive, a završila na šetnici u kanalu sv. Ante. Organizatori biciklijade, Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, pobrinula se i za nastavak rekreativno-zabavnog programa u uvali Minerska na popularnoj šibenskoj šetnici koja je velikim dijelom sufinancirana EU sredstvima.

Za sve sudionike biciklijade organiziran je i ručak, majica i bogata tombola, kao i prigodni popratni zabavni i glazbeni program sastava Trio Bagatin uz rekreativne aktivnosti na otvorenom u uvali Minerska.

Biciklijada je i ove godine humanitarnog karaktera te će se ukupna uplaćena startnina u pojedinačnom iznosu od 20 kuna donirati udruzi ‘Aurora’ koja pomaže osobama s invaliditetom, odnosno oboljelimaod cerebralne i dječje paralize te ostalih oblika tjelesnog invaliditeta na području Šibensko-kninske županije.

Tradicionalna šibenska biciklijada bila je i završno događanje ‘Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji’ koje se inače ove godine održava od 9. do 19. svibnja s ciljem predstavljanja projekata koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica, kako bi javnost dobila bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.