Dječji vrtić Maslina i Vidici

FOTO Likovni radovi šibenskih mališana prezentirani na skupu u Zagrebu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Likovni radovi mališana iz Dječjeg vrtića Maslina prezentirani su na eminentnom međunarodnom stručno-znanstvenom skupu ‘Sretna djeca-poticanje djece i mladih na kreativnost’ koji je nedavno održan.

Ove godine na skupu su posebno bili zapaženi likovni radovi djece iz vrtića Vidici, skupine Latice i Perunike, inspirirani ovogodišnjom temom skupa ‘Arhitektura i urbanizam’.

Naime, poticanje i promoviranje kreativnosti kod djece, temeljno je načelo u organizaciji ovog skupa na kojem već 20 godina sudjeluju eminentni stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva.

– Radove mališana iz DV Šibenska maslina već godinama s posebnom radošću prezentiramo na ovom značajnom skupu, no ove se godine dogodila istinska čarolija kreativnosti! Takvo bogatstvo maštovitosti i predanosti u izradi crteža, koji su u konačnici, na veliko zadovoljstvo roditelja, otisnuti na majicama i platnenim torbama, za svaku su pohvalu – organizatori skupa nadahnuto su pohvalili male umjetnike i njihove odgojiteljice Markitu Ševerdija, Maju Huljev, Miju Jurin, Dubravku Juras Grgurev i Antoniju Mrša.
Svakako valja istaknuti i i kontinuitet sudjelovanja odgojiteljica i mališana iz DV Šibenska maslina na ovom skupu posvećenom kreativnosti u likovnom izražavanju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.