Evo kad se možete upoznati sa šibenskim Studijem energetike za koji je prijavljeno već 67 kandidata

U prostorima Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 16. svibnja od 11 sati bit će održan Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane koji žele obići laboratorije i predavaonice i upoznati se s programom.

Dan otvorenih vrata namijenjen je srednjoškolcima koji bi mogli imati interesa pohađati sveučilišni Studij u svome gradu.

Inače, u Nacionalnom informacijskom sustavu prijava na visoka učilišta (www.postani-student.hr) trenutačno je 67 kandidata prijavljeno za upis na Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu.

‘Upis je to treće generacije studenata na ovom iznimno aktualnom, atraktivnom, zanimljivom i praktično orijentiranom trogodišnjem sveučilišnom preddiplomskom dislociranom studiju Sveučilišta u Zagrebu na kojemu nastavu izvode nastavnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, priopćili su iz šibenske gradske uprave.

Na Dan otvorenih vrata svi zaintereseirani moći će slobodno obići prostorije studija, učionice, laboratorije, razgovorati sa studentima, uz demonstracije pokusa u laboratoriju. Nakon toga počet će radni dio, u sklopu kojeg će posjetiteljima biti predstavljen Studij. Ptotom će prof.dr.sc. Marko Delimar, voditelj Studija, održati predavanje ‘Pogled u prošlost: Elektroenergetski sustav Krka-Šibenik 1895.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.