Odluka pala na beton

Do kraja lipnja bit će uređena rampa i vidikovac na Banju

Grad Šibenik raspisao je natječaj za obavljanje radova uređenja dijelova rampe i vidikovca prema Banju s koje je još preklani skinuta stara oštećena drvena podloga.

Prema objavljenom natječaju planira se betoniranje dijelova rampe i brušenje betonske podloge kako ne bi bila klizava. Materijal kojim je ranije bila prekrivena rampa pokazao se nedovoljno otpornim na lomove i opterećenja, a najčešće je pucao pod kotačima bicikla i motora, kojima je tuda zabranjeno prometovanje. Sada će izvođač radova, koji bude odabran na natječaju, tih oko 300 kvadrata rampe očistiti od nanosa šljunka i zemlje te betonirati sa slojem ‘rabbit pletiva’ te potom izbrusiti do protukliznosti.

Iako se najavljivalo kako postoje i drugi estetski prihvatljivi materijali za podnu oblogu rampe i vidikovca konačno rješenje je obični beton.

Rok za prijave je do 9. lipnja u podne, a za izvođenje radova 20 kalendarskih dana. Sve detalje natječaja možete vidjeti OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.