FOTO: Ugodna svibanjska noć uz indie rock

Pratite nas i na društvenim mrežama:

ŠI kanal DJ Kolektiv tek što je prvi put izašao na ulicu već je osvojio šibensku publiku, domaće ljude i ‘infiltrirane’ turiste među njima. Petak navečer, 3. svibnja, u wine baru & concept storeu Vino&Ino slušalo se najbolje s indie rock playliste koju je složio donedavni urednički dvojac ugasle radijske emisije Šibenski kanal – Rade Kristić i Nikola Balvan.

VARIJACIJE NA TEMU

Već je zvuk orgulja iz obližnje crkve sv. Ivana u ranim večernjim satima dao naslutiti da stoljetni kameni trg u srcu Šibenika čeka još jedna po ničemu obična večer. Repertoar glazbenog programa posvećenog zvukovima koje smo dosad mogli malogdje čuti u Krešimirovom gradu (indie rock i varijacije na temu davnih godina i nešto bližih dana) opuštao je okupljeno društvo zaokupljeno, pak, čakulom kakva priliči prigodi.

Polagano i bez stresa ulazilo se dublje u noć. Ispraćali su se zadnji sati radnog petka, dočekivale prve minute (pojedincima) od rada oslobođene subote i najvažnije od svega uživalo se u svakoj minute prohladne svibanjske noći.

si kanal duo

ŠI Kanal DJ Kolektiv tandem u radnom zanosu

si kanal publika

Ulica Fausta Vrančića u petak navečer

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.