FOTO: LJETNE RADOSTI: Pitali smo Šibenčane gdje se najviše vole kupati

Početak je srpnja, vrijeme je sve toplije, godišnji odmori počinju. Pravo je vrijeme za šugaman i pravac na plažu. Ako dvojite gdje se okupati, možda će vam neka ideja pasti na pamet nakon što pročitate omiljena odredišta naših sugrađana.

ankete 050716 1

– Volim se kupati u mom Pirovcu, zapravo Prosika,čisto more,odmor,a nema puno svita. Volim otići i u Solaris, ali idem više zbog lipe kave,nego zbog kupanja – rekla nam je gospođa Vera.

ankete 050716 2

Kata, ipak, najviše voli otići u Bilo sa momkom.

– Lip je pogled, more je čisto. Ove godine nisam baš puno stigla na kupanje zbog posla, vrimena i drugih obaveza, ali mislim da će biti super ova sezona i da ćemo uživati ove godine –

ankete 050716 3

Nives ogovara kao iz topa -Na Zlarinu, jer imam kuću tamo. Ma more je čisto i nema gužve –

-Ja bi najradije na Žirju, ali ne mogu jer radim.Trenutno se kupam u Zatonu, a na Žiriju ćemo jedno desetak dana kad se uvati vrimena -zaključuje Jasminka.

ankete 050716 6

-Kupam se u Solarisu, jer mi je najbliže, ali ne i najjeftinije.Parking je 30 kuna dan ili 15 kuna sat,što je preskupo.U potrazi sam za novom lokacijom – rekao je za kraj Petar.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.