Karići će protutnjati Rupama: Sve je spremno za prvorazredni spektakl na ‘Kupu Vuka Mandušića’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Utrka karića pod nazivom ‘Kup Vuka Mandušića’ Rupe 2018 održat će se iduću subotu s početkom u 19 sati u Rupama na stazi dužine 1.100 metara.

Okupljanje sudionika utrke i gledatelja duž staze očekuje se već u popodnevnim satima, a vrhunac će biti sama utrka nakon čega slijedi proglašenje pobjednika, te druženje uz jelo i piće.

Ovogodišnju utrku udruga Rupska Zvona organizira u suradnji s organizatorima Svjetskog prvenstva utrke karića u Šibeniku, Darkom Relja Ritmom iz Udruge Disco Gimnazija i Bojanom Cinottijem iz Cina Racing Karta. Prema njihovim najavama, sve Rupljane i posjetitelje utrke očekuje pravi spektakl.

– Dužina staze  je oko 1.100 metara i veoma je atraktivna sa svim prilagodljivim zavojima, okukama, nizbrdicom i dodatnom kosinom te zbog toga pozicionira tu trku karića u najveću ikad organiziranu na ovim prostorima, a ujedno otvara brojne mogućnosti za daljnji razvoj trke pretvarajući je u prvorazrednu turističku atrakciju – poručuju organizatori.

Za dodatni spektakl na dan utrke bit će zadužen Cina Racing Kart i vozači kartinga, koji će voziti promotivnu vožnju kartinga kroz Rupe.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti online prijavnicom na Facebook stranici ili direktno u udruzi Rupska zvona.

PLAKAT_KARIĆI_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: