Changer u Šibenik dovodi Jessie Ware, Darka Rundeka i Inner Circle uz bogati konferencijski i ulični multimedijalni program

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jessie Ware, Darko Rundek – „Apocalypso Now“ te Inner Circle samo su dio bogatog koncertnog programa koji će se održati u Šibeniku na pozornici Tvrđave sv. Mihovila od 23. do 26. kolovoza u sklopu drugog izdanja Changera. Tijekom četiri dana Šibenčane i njihove goste očekuje i bogati konferencijski i ulični multimedijalni program, a sve to u organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije ‘Fakat’.

Ulaznice za koncerte Inner Circlea i Darka Rundeka – „Apocalypso Now“ možete kupiti po cijeni od 150 kuna dok ćete za Jessie Ware trebati izdvojiti 300 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na web shopovima www.changer.hr i www.entrio.hr, gdje je za plaćanje Mastercard i Maestro karticama osiguran trajni early bird popust od 10%. Ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mjestima Entria te na prodajnim mjestima Tvrđave kulture u Šibeniku (City Point, Infopult Tvrđave sv. Mihovila i Barone shop na Tvrđavi Barone).

Foto: Facebook/Changer


Pratite nas i na društvenim mrežama: