Velik odaziv

Za Kiaru na šetnici u Kanalu trčali i veliki i mali te prikupili 22.848 kuna: ‘Hvala za život’

FOTO Društvo sportske rekreacije 'Sport za sve' 08 FORCA Šibenik
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Velik je bio odaziv građana iz cijele naše županije na  prvoj u nizu humanitarnoj sportsko-rekreativnoj aktivnosti na šetnici u kanalu sv. Ante koja se održala u nedjelju, a ovom prilikom prikupljeno je 22.848,75 kuna za liječenje male šestogodišnje djevojčice Kiare Goršić.

Utrku od četiri kilometra, koju su neki otrčali, a neki prehodali, organizirali su Hrvatski Crveni križ  i Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik u suradnji s Gradom Šibenikom, Javnom ustanovom Priroda, Savezom sportova Grada Šibenika, Udrugom Umirovljenika Krešimirova Grada, DSR-om ‘Sport Za Sve’ 08 Forca Šibenik i Društvom sportske rekreacije Raslina.

– Hodalo se i trčalo za malu djevojčicu sa startom u uvali Škar u dužini od  četiri kilometara, a uz obaveznu startninu od 50 kuna i dodatne donacije prikupilo se gotovo 3 tisuće kuna. Hvala svima kojis te došli! Hvala za život! – poručili su organizatori na Facebooku.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.