Nova disciplina u Turističko ugostiteljskoj školi

VIDEO Dominik Jozić otvorio sezonu lova na novu vještinu pripremanja koktela

Turističko ugostiteljska škola u Šibeniku uvodi novu disciplinu od slijedeće školske godine – flair. Flair je vještina pripremanja koktela uz atraktivan način animiranja gosta i prezentacijski show. Prošle godine je naš učenik Dominik Jozić otvorio ‘sezonu lova na flair vještine’ vježbajući u Opium Clubu Vodice.

– Dominik će nastaviti vježbati samostalno dalje, a mi u TUŠ-u tražimo nove zvijezde za ovaj show kojima će njihovom prijavom na školski natječaj za program konobara biti omogućeno da uz barmenske i barističke vještine ovladaju i flairom. Suradnju ćemo nastaviti sa Vintage barom, ali i Azimutom i drugima koji su nas kao i do sada podržavali u dizanju ljestvice ovom sjajnom zanimanju zbog čega smo projekt i nazvali Konobari kao – zvijezde – poručuju iz škole i kažu kako čekaju učenike koji su zainteresirani za brušenje novih konobarskih vještina.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.