Produženo radno vrijeme dok traje MDF

U Šibenskoj noći ugostitelji će raditi do 4 ujutro, a riva će biti zatvorena za promet

Privremena regulacija prometa na području šibenske rive vrijedit će od petka od 14 sati zbog otvaranja 60. Međunarodnog dječjeg festivala te održavanja tradicionalne Šibenske noći.

U navedenom periodu za sav promet, osim vozila stanara i interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku. Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje u 12 sati.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u gradu za Šibensku noć, kao i u noći zatvaranja MDF-a 4. srpnja, bit će do 4 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 20. lipnja do 4. srpnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

– Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 2 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala – priopćeno je iz šibenske gradske uprave.

Također, zbog održavanja proslave 50. obljetnice kanonizacije sv. Nikole Tavelića u nedjelju od 9 sati za promet će biti zatvorena Ulica Vladimira Nazora. Regulacija prometa u navedenoj ulici bit će na snazi do završetka programa na Trgu Ivana Gorana Kovačića.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.