Privremena regulacija prometa

U petak asfaltiranje na šibenskoj rivi uz benzinsku crpku

FOTO: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U petak će uz benzinsku crpku na šibenskoj rivi biti obavljeno polaganje završnog sloja asfalta te će na snazi biti privremena regulacija prometa, izvijestili su iz šibenske gradske uprave.

– Zbog izvođenja radova na ugradnji završnog asfaltnog sloja kolničke konstrukcije uz benzinsku crpku INA na Obali Hrvatske mornarice, a u sklopu rekonstrukcije navedenog objekta, u petak, 11. lipnja dvosmjerni promet odvijat će se na djelu Ulice Vladimira Nazora od restorana Tomaseo do skretanja za Staru poštu, dok će promet Obalom Hrvatske mornarice do Autobusnog kolodvora biti zatvoren za sva motorna vozila. Molimo vozače za oprez i poštivanje privremene regulacije prometa – priopćili su iz Grada Šibenika.

Podsjetimo, na tom dijelu rive INA ispunjavava svoju obavezu iz koncesijskog ugovora o cjelovitoj rekonstrukciji stare pumpe i ponovno otvaranje planiraju početkom srpnja.

Do početka srpnja nova pumpa na šibenskoj rivi. Iz INA-e kažu sigurnija i ljepša


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.