Članova Fotokluba Šibenik

U Knjižnici otvorena osma po redu izložba ‘Šibenik u kadru’: ‘Lov na svjetlo ipak je jaka ovisnost’

U Gradskoj knjižnici u petak je otvorena osma po redu izložba fotografija članova Fotokluba Šibenik ‘Šibenik u kadru’. Za razliku od prethodnih, ovogodišnji ‘Šibenik u kadru’ nije motivski određen, a tema mu je jednostavno – Šibenik.
– Drage prijateljice i prijatelji. Nakon podužeg razmišljanja, dogovora i konzultacija, odlučismo ipak ove godine održati naš već tradicionalni, ove godine evo već osmi ‘Šibenik u kadru’. Malo nas je u tome omela zla vještica Korona, ali tvrda smo mi korenika. Lov na svjetlo ipak je jaka ovisnost – kazao je Željko Krnčević.
Autori, sudionici izložbe, ispisali su posvetu gradu u kojoj se isprepliću njihova iskustva života u Šibeniku ili tek posjet i kreativni nerv koji ih definira. Članovi Fotokluba i njihovi gosti grad su prepoznali kao estetsko-kulturološku senzaciju i u isto vrijeme kao prizmu individualnih svjedočenstava i sudbina.
Izložbu možete razgledati na prvom katu Knjižnice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.