Hvalevrijedna akcija

Šibenik za Kiaru: U subotu povedite mališane na ‘Ljubicu’ i uz zabavu pomozite liječenju djevojčice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TOP Events, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i šibenski obrtnici organiziraju humanitarni event ‘Šibenik za Kiaru’ na nogometnom Stadionu u Crnici (SRC Ljubica).

– S ovim se želimo založiti kao društvena zajednica te na taj način dati podršku Kiari i njenim roditeljima. Cilj je skupiti svu djecu grada Šibenika da zajedno na zabavan i kreativan način pokažu svoju potporu djevojčici Kiari. Sva prikupljena financijska sredstva bit će donirana za liječenje djevojčice.

Roditelji, dovedite svoju djecu u Crnicu ove subote, a ekipa će se pobrinuti da zabavnog sadržaja ne nedostaje. Organizirat će i veliku tombolu, a za vrijedne nagrade pobrinut će se igraonice i rođendaonice.

– Sve detalje o programu, te popis nagrada ćemo naknadno objaviti. Hvala svima koji su se uključili, te onim koji će se priključiti programu – poručuju iz TOP Eventsa.

Više informacija pronađite OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.