Javilo se 16 ponuditelja

Poznati rezultati Javnog poziva za najam kućica u Adventurinom ParkićuFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na javni poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu Adventure 2021., koja će započeti 3. prosinca, a potrajat će do 1. siječnja 2022. godine javilo se 16 ponuditelja. Ponuditelji su traženu dokumentaciju mogli predati do 2. studenog, a o konačnom odabiru najboljih prijava danas je odlučilo peteročlano Povjerenstvo.

U kategoriji Ugostiteljstvo među najboljih 11 ponuda odabrani su: Jeremija united, U.O. Roberto s kućicom Kluba Šibenčana, U.O. Peka koji s kućicom pod nazivom ‘’A je to’, U.O. Šibenik; zatim U.O. Deda, kraj kojeg će se smjestiti U.O. Lola.

Na srednjoj etaži Đardina svoju ponudu predstavit će i dvije šibenske pivovare, Šibenska pivovara i U.O. Dalmatino 022, odnosno Pivovara 022; zatim U.O, Maron sport caffe i Kontra napad s kućicom Mama’s and papas. Na prvoj etaži đardina naći će se U.O. Jastreb. Najbolji ponuditelji odabrani za kućice Slatko i slano su U.O. Tonka i U.O. Žana.

Osim tradicionalne blagdanske ponude – bakalara, kobasica, bunceka i variva, u Đardinu će se i ove godine uživati u širokom izboru ‘street food’ delicija, pa će nas uz pecalice, češnjovke, kruh ispod peke, džem od kapule, čekati i pečenica i jaja u tortilji, grah s kobasicom; popularni buncekebab, ali i sarmburger; naći će se još i jelenjih i veprovih kobasica, šibenskih luganiga, različitih vrsta burgera, pivskih juha u zapečenom kruhu, pršuta i sira umotanog u pispalj, a sve to moći će se zasladiti, osim tradicionalnom ponudom fritula i palačinki i kultnih mini-palačinki – picco puffova i još pokojom delicijom. Uz kuhano vino, posjetitelje očekuje bogat izbor raznih pića te craft piva.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, od utorka, 9. studenoga do ponedjeljka, 15. studenoga u radnom vremenu od 8 do 15 sati.

Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.

Članovi Povjerenstva koje je odlučivalo o prijavama su: Mirjana Žurić i Paško Rakić, predstavnici Grada Šibenika, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole te koordinatori Adventure Zoran Erak i Morana Periša.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.