56 prijavljenih vrtića iz 44 grada

Novouređeni Dječji vrtić ‘Šibenski tići’ u utrci za najljepši u Hrvatskoj. Pogledajte gdje možete glasati

FOTO Grad Šibenik
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Područni objekt šibenskog Dječjeg vrtića Smilje  – ‘Šibenski Tići’ u utrci je za izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj između 56 prijavljenih objekata iz 44 grada.

Izbor provodi portal gradonačelnik.hr putem službene FB stranice na kojoj su objavljeni svi prijavljeni vrtići. Glasovanje traje do utorka 15. prosinca u podne kada će biti prebrojani glasovi i objavljeni pobjednici.

-Izbor najljepšeg vrtića pokrenuli smo prošle godine kako bi na jednom mjestu okupili i prezentirali građanima najljepše vrtiće u Hrvatskoj i tako promovirali ulaganja i trud u podizanje standarda koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane – poručuju organizatori.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića.

– Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da svojim glasom podrže vrtić Šibenski tići – pozivaju iz Grada Šibenika.

Inače, DV Šibenski tići ove je godine zasjao u novom ruhu, nakon velikog projekta energetske obnove zgrade u vrijednosti od 713 tisuća kuna. Uređen je krov i fasada te je promjenjena unutranja rasvjeta, a postavljen je novi sustav tople vode na solarnu energiju i grijanje na plin.

Glasati možete ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: