Krajem lipnja 'gase' se stare cijevi

Iz Vodovoda pozivaju Brodaričane da pripreme instalacije za prespajanje na novu mrežuFoto: ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Vodovod i odvodnja Šibenik mole vlasnike objekata u djelu Brodarice između Jadranske magistrale i obale, koji imaju postojeće vodovodne priključke, da unutar svojih parcela obave sve potrebne radove za prespajanje na novu vodovodnu mrežu, odnosno, prespajanje na nova vodomjerna okna koja su postavljena na javnoj površini na granici privatnih parcela.

Vlasnici objekata trebaju unutar privatne parcele položiti cijevi od postojećeg okna vodomjera ili najbližeg mogućeg mjesta spoja na postojeću instalaciju do novog vodomjernog okna. Iz Vodovoda savjetuju potrošačima da te radove iskoriste i za pripremu budućeg kanalizacijskog priključka.

Stare postojeće vodovodne cjevovode, kojima se trenutačno obavlja opskrba dijela Brodarice, postavljene šezdesetih godina prošlog stoljeća, Vodovod će ukidati u razdoblju od kraja lipnja do kraja kolovoza ove godine. Ukidanje stare postojeće vodovodne mreže počet će na predjelu od kafića Fjaka do bivšeg ‘Crvenog koralja’.

Za sam postupak premještanja postojećeg vodomjera iz postojećeg okna u novo i konačno prespajanje na novu mrežu, vlasnici se, nakon obavljene pripreme u privatnoj parceli, trebaju javiti Vodovodu i odvodnji Šibenik, radnim danom od 7 do 15 sati Dražani Vrcić na broj mobitela 091 3800 844. Pri pozivanju moraju kazati ime i prezime vlasnika priključka, adresu, broj telefona, broj katastarske čestice, broj mjernog mjesta sa računa i broj članova kućanstva.

Premještaj vodomjera i spoj na novu vodovodnu mrežu smije izvoditi samo Vodovod i odvodnja Šibenik, a sve potrebne informacije mještani mogu dobiti elektronskim putem na kontakt@vodovodsib.hr i na drazana.vrcic@vodovodsib.hr ili telefonom radnim danom od 7 do 15 sati od Dražane Vrcić na 091 3800 844.


Pratite nas i na društvenim mrežama: