Upoznajte se s projektom

Ekološka udruga ‘Krka’ poziva na okrugli stol o korištenju prostora Društvenog centra Promina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ekološka udruga ‘Krka’ Knin održat će 17. veljače u 11 sati, ispred Društvenog centra Promina u Lukaru podjelu promotivnih materijala na Info pultu s ciljem promidžbe i vidljivost projekta. Pozivaju sve zainteresirane da posjete Info pult te preuzmu letke, plakate i platnene vrećice o Društvenom centru Promina. Info pult održat će se u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Istoga dana u 12 sati Ekološka udruga ‘Krka’ Knin održat će u Centru i okrugli stol u sklopu projekta ‘Društveni centar Promina’. Svrha održavanja okruglog stola je aktivno uključivanje građana u proces izrade Strategije sudjelovanja građana u procesu upravljanja prostorima u javnom vlasništvu.

Na okruglom će se mapirati potrebe i potencijali u lokalnoj zajednici od strane građana koji će se koristiti u izradi Strategije.

Svi zainteresirani građani za sudjelovanje na okruglom stolu trebaju potvrditi sudjelovanje na e-mail: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr ili na mobitel: 099 641 32 25. Prijave su obvezne zbog ograničenog broja sudjelovanje propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

Projekt ‘Društveni centar Promina’ od 29. svibnja 2020. provodi Ekološka udruga ‘Krka’ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.


Pratite nas i na društvenim mrežama: