Rok za slanje priče je 31. ožujka

Budite kreativni i prijavite se na nagradni natječaj ‘KuŠIn’Foto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska knjižnica i ove je godine raspisala nagradni natječaj za najbolju neobjavljenu kratku priču na temu Krešimirova grada, a pobjednici će biti objavljeni u Noći knjige 23. travnja.
Na natječaj se mogu prijaviti punoljetne osobe s prebivalištem u Hrvatskoj i svaka osoba može prijaviti samo jednu, dosad neobjavljenu priču. Tema priče mora biti vezana za Šibenik, a može biti napisana na standardnom hrvatskom jeziku, na razgovornom jeziku ili na dijalektu.
Priča smije imati najviše deset kartica teksta, mora biti napisana u Wordovu dokumentu, slovima Times New Roman, veličine 12, s proredom od 1,5.
Budući da je natječaj anoniman, priču treba dostaviti ispisanu u četiri primjerka, sve označeno šifrom, na adresu: Gradska knjižnica ‘Juraj Šižgorić’ Šibenik, ‘Natječaj za najbolju kratku priču’, Poljana 6, 22000 Šibenik, ili je poslati elektroničkom poštom na adresu gks@knjiznica-sibenik.hr te kao predmet treba navesti KuŠIn. Ostale podatke (koji neće biti dostupni žiriju): ime i prezime autora, adresu, broj telefona, adresu e-pošte i rješenje šifre treba priložiti u zasebnoj, zatvorenoj omotnici, ili ih poslati elektroničkom poštom u Wordovu dokumentu također na gks@knjiznica-sibenik.hr.
Rok za slanje priče je 31. ožujka, a najbolje radove odabrat će tročlano povjerenstvo, u sastavu.
Najbolji radovi dobit će novčanu nagradu i to tri tisuće kuna za prvo mjesto, dvije za drugo i tisuću za treće.

[KUŠIN, NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KRATKU PRIČU NA TEMU ŠIBENIKA 2021]

I ove godine smo raspisali nagradni natječaj za…

Posted by Gradska knjižnica “Juraj Šižgorić” Šibenik on Friday, 26 February 2021


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.