Glavni motiv dolazaka turista u destinaciju

TZ Šibenik objavila poziv za dodjelu bespovratnih potpora za razne manifestacije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Turistička Zajednica Šibenik raspisala je Natječaj za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava, a potpore se mogu dodijeliti i koristiti isključivo za kulturne, zabavne, sporstke, i eno-gastronomske manifestacije koje će se održati u 2021. godini.

Sredstva su namijenjena za sufinanciranje troškova nabave roba i usluga za neposrednu realizaciju manifestacija i to sufinanciranje održavanja manifestacije (troškovi glazbenika, troškovi tehnike, troškovi promocije manifestacije, troškovi učesnika u manifestaciji, ostali troškovi), izrada promotivnih brošura i promocija manifestacije na internetu, nabava radnog/potrošnog materijala vezanog za organizaciju manifestacije, najam prostora za održavanje manifestacije, troškovi smještaja, te putni troškovi izvođača i vanjskih suradnika, temeljem ugovora, te za druge potrebe u svrhu održavanja manifestacije.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe, trgovačka društva, obrti, sportski klubovi, kulturne i druge javne ustanove i udruge.

Za potporu za pojedinu manifestaciju se može kandidirati samo Organizator manifestacije,  koji u cijelosti organizira manifestaciju za koju traži potporu. Važno je naglasiti da se ne mogu kandidirati organizatori koji su dužni plaćanja boravišne pristojbe ili turističke članarine, te organizatori, koji nisu uspjeli ishoditi potvrdu nadležne Porezne uprave o nepostojanju duga Organizatora prema državi.

 TZGŠ Organizatoru daje potporu do maksimalno 30% opravdanih, odnosno prihvatljivih troškova manifestacije. Odluka o ukupnom iznosu novčanih sredstava putem Javnog poziva za sufinanciranje manifestacija ovisi o broju i kvaliteti pristiglih prijava, te raspoloživom budžetu.

Sve kriterije i uvjete javnog poziva i potrebnu dokumentaciju pogledajte na web stranicama TZ grada Šibenika.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.