Predstavljanje u ponedjeljak na Poljani

Šibenski HSS na izbore ide samostalno, a imat će i kandidata za gradonačelnika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrvatska seljačka stranka u Šibeniku kandidirat će Davora Živkovića za gradonačelnika, a službeno će ga predstaviti u ponedjeljak na Poljani. Živković se već ranije oglasio na društvenim mrežama i najavio svoju kandidaturu, a sada je jasno da da u izbornu utrku ide sa strankom koja u Gradskom vijeću ima samo jednog vijećnika s koalicijske liste s SDP-om i HSU-om.

Ovaj put će HSS u borbu za mandate bez SDP-a iz kojeg su najavili kako više neće biti predizbornih ‘kobasica’ koalicija u kojima su do sada uglavnom gubili osvojena mjesta u Gradskom vijeću.

Sa Živkovićem se lista potencijalnih kandidata za gradonačelnika Šibenika približila onoj od prije četiri godine, kada se natjecalo čak osam kandidata. Naime, za sada su, uz aktualnog HDZ-ovog gradonačelnika Željka Burića, kandidaturu najavili šef šibenskog SDP-a Tonči Restović i Ivo Glavaš, najnovija akvizicija Stipe Petrine.

Službeno u javnost s kandidaturom još nije izišao Reformist i nekadašnji Županovićev zamjenik Petar Baranović, šuti i Mario Kovač za čiju se kandidaturu saznalo iz ostavke Zvonka Pešića koji je zbog takve odluke napustio Škorin Domovinski pokret, a ni Hrvoje Zekanović još nije odlučio želi li biti gradonačelnik ili župan.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.