Šibenik pokazao zajedništvo

Pomoć Čondićima još uvijek pristiže: ‘Krenuli u renoviranje stana’

Više od pedeset paketa pomoći je prikupljeno u velikoj akciji za obitelj Čondić čime su Šibenčani pokazali veliko srce i zajedništvu kada je nekome od sugrađana potrebna pomoć.

– Među tih pedesetak paketa prikupljeno je pet-šest paketa posteljine, desetak s igračkama, oko 30 ruksaka i školskih torbi, tridesetak pari obuće te desetak paketa sa školskim priborom. Ljudi još donose sve potrebne stvari u župnu dvoranu na Vidicima tako da to još nije konačan broj paketa pomoći – kazao nam je župnik Vidika fra Ivan Penava.

Grad Šibenik također daje svoj obol u nastojanju da obitelj Čondić što prije vrati svoj život u normalu i što lakše podnijeli nastalu situaciju.

– Mi kao grad doniramo 20 tisuća kuna pomoći te knjige za dvoje školske djece, a u suradnji sa Zelenim gradom smo organizirali odvoz glomaznog otpada – rekao je dogradonačelnik Paško Rakić.

Renoviranje stana je već počelo, kako nam kaže Rakić, te su spremni na poduzimanje daljnjih koraka.

Podsjetimo, u požaru stana prošloga petka na Njegoševom trgu, obitelj Čondić  s četvero maloljetne djece, je ostala bez svega.

Pomoći im možete uplatom na broja računa HR1224020063210074744, na ime Lana Brajković.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.