Rok prijave je 1. veljače

Objavljen poziv za nabavu edukacijskih ploča za uređenje staze Gvozdenovo – KamenarFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik je u srijedu raspisao Poziv za dostavu ponuda u svrhu nabave edukacijskih ploča čija je svrha informiranje građana o mediteranskim šumama i važnosti očuvanja okoliša. Nabava se provodi u sklopu projekt Uređenje poučne staze u okviru značajnog krajobraza Gvozdenovo-Kamenar.

Projektom će se adaptirati postojeća staza dužine oko 630 metara, koja će se nakon postavljanja edukacijskih ploča i multifunkcionalnih klupa za odmor sa edukativnim pločama pretvoriti u poučnu stazu duž koje će građani dobiti više informacija o vrstama postojećeg drveća kao i o načinu na koji se takav značajan krajobraz može bolje i kvalitetnije očuvati.

Poučna staza uređena provedbom projekta, će pratiti postojeću konfiguraciju tla. Nakon uređenja staze će se znatno unaprijediti njezina funkcionalnost i osigurati maksimalna sigurnost korištenja.

Taj je projekt financiran iz Uspostave i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture podmjere Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Procijenjena vrijednost nabave je 18 tisuća kuna bez PDV-a.

Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata se prikupljaju isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Objavljeni poziv se može pronaći OVDJE.

Rok za dostavu ponuda je 01. veljače do 12 sati, za sve dodatne upite i informacije o navedenom Pozivu možete se obratiti Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, osoba za kontakt: Ana Katarina Rajčić, e-mail: ana.katarina.rajcic@sibenik.hr ili broj telefona 022/431-069.

Projekt Uređenja poučne staze u okviru značajnog krajobraza Gvozdenovo-Kamenar je projekt za kojega je Agencija za plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju utvrdila ukupno procijenjeni iznos potpore u iznosu od 716 tisuća i 50 kuna. Intenzitet potpore je 100 posto ukupno prihvatljivih troškova predviđenih planom nabave u sklopu projekta.


Pratite nas i na društvenim mrežama: