Jednoglasno

Nova stara predsjednica: Miljenki Bujas još jedan mandat na čelu ‘Kola’Foto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na izbornoj skupštini, održanoj 28. listopada Kolaši su jednoglasno novi predsjednički mandat povjerili dotadašnjoj predsjednici društva, Miljenki Bujas. Osim predsjednice, izabarani su i tajnik Društva te članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

Za tajnika Društva izabran je dugogodišnji član, Dalibor Červar, a novi Upravni odbor radit će u sastavu: Marina Galijatović, Matea Kalauz, Angela Bujas, Kristijan Bego i Ana Zaninović. Članovi Nadzornog odbora su Melita Ković, Ana Klarić i Svjetlana Spahija.

– Biti predsjednik ‘Kola’ je velika čast i odgovornost, a biti predsjednik ‘Kola’ u ovim teškim vremenima je i veliki izazov. Epidemija nam nije donijela ništa dobroga. Međutim, kolaši su posebni ljudi. Ne predajemo se, gledamo u budućnost i idemo punom parom naprijed. Trud i rad se uvijek isplate – rekla je profesorica Bujas.

Podsjetimo, profesorica francuskog jezika i pedagogije, Miljenka Bujas, prva je žena na čelu Šibenskog pjevačkog društva ‘Kolo’. Ujedno je i najmlađa osoba u povijesti Društva koja je zauzela tu funkciju. U prvom njezinom mandatu ‘Kolo’ je ostvarilo velike i uspješne projekte, koncerte, nastupe, turneje, osvojilo nagrade te 2019. godine, svečano, brojnim aktivnostima obilježilo 120. obljetnicu Društva.

Kolaši pozivaju i sve zainteresirane da im se pridruže i okušaju u pjevanju te najavljuju novu audiciju već sljedeći četvrtak, 4. stuednog u 18 sati u prostorijama ‘Kola’.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.