Model 'A' u Tina Ujevića

Nastava na daljinu sljedeći tjedan u osam osnovnih škola kojima je Grad Šibenik osnivač

FOTO: Ilustracija/ Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Osam osnovnih škola kojima je osnivač Grad Šibenik zatražilo je suglasnost Grada za održavanjem online nastave, odnosno nastave po modelu ‘C’.

U razdoblju od 8. studenog do 12. studenog ove godine nastava na daljinu održavat će se u osnovnim školama Fausta Vrančića, Meterize, Jurja Šižgorića, Petra Krešimira IV., Vrpolje, Jurja Dalmatinca, Brodarica  i Vidici.

Nastavni proces po modelu ‘A’ odvijat će su u Osnovnoj školi Tina Ujevića.

Sukladno dokumentu Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2021./2022. kojeg je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja u kolovozu 2021. godine, ravnatelji škola dužni su napraviti procijene rizika te osnivačima predložiti mogućnosti smanjenja rizika i prema epidemiološkim mjerama omogućiti izvođenje odgojno-obrazovnoga rada u ustanovi. Prilikom procjene uzima se  u obzir trenutni broj pozitivno oboljele djece i zaposlenika, broj osoba kojima je određena mjera samoizolacije, te cjelokupnu epidemiološku sliku s obzirom na korištenje javnog prijevoza.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.