Ministar Pavić u Šibeniku: S Burićem razgovarao o povlačenju novca iz Europskog socijalnog fonda

Gradonačelnik Željko Burić sa zamjenicima Danijelom Miletom i Paškom Rakićem održao je danas sastanak s ministrom rada i mirovinskog sustava Markom Pavićem. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekata financiranih uz potporu Europskog socijalnog fonda na području grada Šibenika te daljnjim povlačenjima europskih sredstava, priopćili su iz gradske uprave.

– Grad Šibenik ima sjajnu suradnju s udrugama civilnog društva na provođenju niza projekata koji se tiču zapošljavanja marginaliziranih skupina, obrazovanja odraslih te osposobljavanja dugotrajno nezaposlenih osoba. Vjerujem da uspješnu suradnju s Ministarstvom možemo nastaviti i kroz naša nastojanja za dodatnim jačanjem visokog obrazovanja i popularizacijom znanosti na području grada Šibenika – kazao je gradonačelnik.

Ministar Pavić istaknuo je kako se na području grada Šibenika trenutno provodi 28 projekata ukupne vrijednosti 42 milijuna kuna te je predstavio aktivnosti Ministarstva rada u proračunskom razdoblju EU 2021-2027 čiji će naglasak biti na jačanju izdvajanja za cjeloživotno obrazovanje.

burić pavić2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.