Lijepa missica na MDF povela svoju nećakinju, uživale u Vivaldijevim Godišnjim dobima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Lijepa Vodičanka Ivana Ergić lentu najljepše Hrvatice ponijela je 2006. godine. Iako je otad prošlo više od deset godina, bivša Miss Hrvatske i dalje plijeni pozornost gdje god da se pojavi. Ovih dana možete ju se sresti na Međunarodnom dječjem festivalu koji posjećuje s obitelji, posebno malenom nećakinjom.

– Volim biti na festivalu. Ovdje je uvijek sve super. Bit će ovo radno ljeto. Kao i svake godine, i ove imamo koncesije za sezonski sadržaj na plaži na Srimi.  Sad se još pripremamo. Sve je u fazi pripreme, a i turisti polako dolaze – kazala je  Ivana.

Preplanula Dalmatinka u pauzi pripremanja za radno ljeto, nećakinju je povela na predstavu u Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku gdje se održavala predstava ‘Vivaldijeva Četiri godišnja doba’ u izvedbi južnokorejskog kazališta.

– Imam tu jednu sliku još kad sam bila beba. Tata me držao na ramenima, ja sam imala balon u rukama i bojala sam se vatrometa. To su ta neka moja sjećanja. Stalno smo dolazili na festival i stvarno smo uživali kao i sva djeca – prisjetila se simpatična Ivana koja sad tu ljubav prema umjetnosti prenosi nećakinji.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.