Javila nam se zabrinuta čitateljica

Korisnici Cvjetnog doma na sigurnom: U zgradu smiju samo zaposlenici i radnici pod zaštitnom opremomFoto: Ilustracija/arhiva

U Cvjetnom domu u tijeku su radovi energetske obnove što je jednu našu čitateljicu zabrinulo zbog sigurnosti korisnika tijekom epidemije koronavirusa.

– Posjete su zabranjene u domovima za stare i nemoćne, i zanima me kako se smiju izvoditi radovi, kao i kako radnici ulaze i izlaze iz zgrade. Također, korisnici izlaze iz zgrade, a posjete nisu dopuštene – pita se čitateljica.

Tomislav Ninić, ravnatelj Cvjetnog doma potvrdio je kako su posjete domu zabranjene.

– U suradnji s epidemiolozima iz županijskog stožera, koji su nadležni za sve radnje, zabranili smo posjete domu. Što se tiče radova na našoj zgradi, oni se izvode u skladu s ugovorima jer posao mora ići, a epidemiolozima smo naveli kako radnici u zgradu ulaze pod punom zaštitnom opremom i nemaju nikakvog kontakta sa korisnicima. Također, moramo pustiti korisnike u dvorište, ljetno je vrijeme, mogu izaći uhvatiti zraka, rashladiti se i zapaliti cigaretu – zaključio je dodavši kako su korisnici upozoreni da se kod izlazaka pridržavaju mjera distance

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.