Dvije premijere u kazalištu: Stiže ‘Kako je počeo rat na mom otoku’, ali i godišnja produkcija Škole za balet i suvremeni ples

Predstava ‘Kako je počeo rat na mom otoku’, adaptirana prema najgledanijem hrvatskom filmu redatelja Vinka Brešana, premijerno će na daskama šibenskog kazališta biti izvedena 14. svibnja u 20 sati, a iduća dva dana pretplatnici će imati priliku uživati u njoj.

Osim premijere predstave koju je HNK Šibenik odradio u koprodukciji s kazalištem Gavella, 6. svibnja s početkom u 20 sati svoj će koncert u šibenskom kazalištu održati Nina Kraljić.

Šibenski HNK s predstavom ‘Ljepotica iz Leenanea’ gostuje u Karlovcu 18. svibnja, a dan kasnije ponovno će se odigrati na daskama našeg kazališta.

Gordana Pavić svoj će koncert održati 23. svibnja, dok je 25. svibnja rezerviran za godišnju produkciju Škole za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca.

Pretposljednjeg dana svibnja na rasporedu je tradicionalna manifestacija Antun koju organizira Gimnazija Antuna Vrančića.

Aleksa se vraća doma, na šibenske kazališne daske. Duh filma i miris pašta šute ostat će i na pozornici

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.