Cilj je izgraditi sigurne i razvojne uvjete za sve trenere

Zaživjela Udruga hrvatskih nogometnih trenera, među suosnivačima i Marko Kartelo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Udruga hrvatskih nogometnih trenera (UHNT) novoosnovana je strukovna organizacija, među čijim suosnivačima je i Marko Kartelo, nekadašnji kapetan Šibenika te aktualni trener u omladinskom pogonu NK Vodica. Inicijator i glavni u cijeloj priči te ujedno predsjednik Udruge je Mario Jović, a među suosnivačima su još i odvjetnici Nikola Eror i Željko Nikšić.

Želja Udruge je izgraditi sigurne i prije svega razvojne uvjete za sve trenere, a njezini ciljevi su sljedeći: Zaštita interesa članova Udruge na stručnom, edukativnom, ekonomskom i pravnom području te svakom drugom području od značaja za kvalitetno obavljanje trenerske profesije, edukacija članova Udruge, razvojna strategija članova Udruge, pravna zaštita članova Udruge, promocija metodologije rada uspješnih hrvatskih trenera kako bi se izgradio ‘brand’ hrvatskog trenera diljem svijeta te izgradnja i održavanje odnosa, odnosno suradnja s nogometnim klubovima u Republici Hrvatskoj, ali i inozemstvu te s Hrvatskim nogometnim savezom.

Do nabrojanih će se ciljeva poikušati doći organizacijom seminara, studijskih putovanja te različitih edukacija, osmišljavanjem razvojne strategije za sve članove Udruge u suradnji s HNS-ovom akademijom te brojnim drugim djelatnostima.

– Predsjednik i osnivač Mario Jović uložio je puno vremena i truda u ovaj projekt, a ja mu u svemu tome pokušavam pomoći – kazao nam je Marko Kartelo.

Obrazac za članstvo kao i sve ostale informacije o Udruzi hrvatskih nogometnih trenera možete pronaći ovdje.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: