Uprava HNK Šibenik Srebriću poslala prijedlog skidanja suspenzije

Uprava HNK ‘Šibenik’ uputila je dopis predsjedniku Disciplinske komisije Tinu Doličkom i glavnom tajniku HNS-a Zorislavu Srebriću s prijedlogom skidanja suspenzije s obzirom na to da na Šubićevcu očekuju rasplet sudskog spora s Hajdukom oko dijela duga u transferu Ante Rukavine. Direktor nogometnog kluba Marko Karađole kazao je kako se očekuje da će sudac Arbitražnog suda koji je vodio spor s Hajdukom donijeti odluku u korist kluba na Šubićevcu.

– Svi argumenti su na našoj strani. U tom slučaju ne bi imali nikakvih problema sa rješenjem suspenzija – kazao je Karađole. Pretpostavlja se kako bi HNK Šibenik od transfera Rukavine s Poljuda u Grčku, iz Splita trebao dobiti 350 tisuća eura. Šibenik, podsjetimo trenutno muku muči sa sedam suspenzija teških 700 tisuća kuna. Riječ je o Željku Malčiću, Stipi Bačeliću-Grgiću, Marku Mihaljeviću, Siniši Petroviću, Adnanu Likiću, Mladenu Jurčeviću i NK Dalmatinac.

-Bez rješenja tih dugova ne možemo nastupati u prvom kolu drugog dijela prvenstva koje će biti odigrano 25. veljače – napomenuo je Karađole.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.