Rendulić se najvjerojatnije zarazio na piru u Zagrebu

Trener Šibenika pozitivan na Covid-19, cijela uprava ide u samoizolaciju: ‘U šoku smo!’Foto: Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometaši Šibenika započeli su s pripremama za povratničku prvoligašku sezonu. Na prozivci međutim nije bilo Krunoslava Rendulića. Naime, glavni trener Šibenika pozitivan je na Covid-19. On se testirao jutros i rezultat je bio pozitivan. S prozivke su izostali i članovi uprave,  Jure Zoričić, Ivan Bulat i Joso Bulat, koji će u samoizolaciju, kao i trener vratara Matas, koji je također bio u bliskom kontaktu s Rendulićem u posljednjih 48 sati.

– Umjesto jedne pozitivne priče, početak priprema za prvu ligu, doživjeli smo jedan neugodan udarac. Naš je trener naime pozitivan na koronavirus, a kako smo Ivan, Jure,  Matas i ja imali s njim jučer radni sastanak, dobili smo uputu od epidemiologa da moramo na 14 dana u samoizloaciju – javio nam se iz karantene Joso Bulat, predsjednik Nadzornog odbora.

Rendulić, kaže, nema simptome, kao ni bilo tko drugi iz kluba.

– Krunoslav je za vikend bio na jednom piru u Zagrebu i nakon što je saznao da je mladoženja pozitivan na Covid-19 odlučio se testirati i ispao, na žalost, pozitivan – istaknuo je Bulat te dodao:

– Na žalost sada kada imamo najviše posla, ne možemo biti u klubu, i tako 14 dana. Ali, tako je, kako je, moramo biti odgovorni. –

Čuli smo se i s sa sportskim direktorom Ivanom Bulatom.

– Dobra stvar u svemu je da se ovo nije dogodilo kad su pripreme već počele, dakle da se Rendulić nije testirao koji dan kasnije, jer bi tada cijela momčad morala u izolaciju – kazao je Ivan Bulat.

Početak priprema Šibenika, koje do daljnjega vodi pomoćnik Klaudio Vuković, tako je pao u drugi plan.


Pratite nas i na društvenim mrežama: