TRENER NK VODICA DARKO VLATKOVIĆ: Ništa još nije gotovo, uz podršku naših navijača možemo u 3.HNL

Pratite nas i na društvenim mrežama:

NK Vodice drugu godinu zaredom igra kvalifikacije za 3.HNL jug. Lani ih je u dvije utakmice zaustavio Jadran iz Ploča, a ove godine na tom putu stoji im Primorac iz Biograda. Dionice Vodičana trenutno ne kotiraju dobro. Naime, Primorac je u prvom susretu na domaćem terenu slavio 3:1 i sastav trenera Darka Vlatkovića imat će u nedjelju u Račicama (18 sati) težak zadatak dostići taj zaostatak. Težak, ali ne i nemoguć.

– Ovako na prvu 3:1 zvuči puno, ali s 2:0 mi prolazimo. Uvjeren sam da možemo doći do željenog rezultata, vjerovao bih u nas da smo bili u još većem minusu. U svakom slučaju, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo povijesni uspjeh za naš grad, ali i županiju, jer nikad niti jedna županijska momčad nije izborila ulazak u treću ligu kroz kvalifikacije – kazao nam je profesor Vlatković, dodajući kako će biti promjena u sastavu u odnosu na susret u Biogradu.

Vodičani bi u nedjelju trebali imati glasnu podršku s tribina.

– Uz nas će sigurno biti cijelo ‘selo’, očekujem da će navijači biti naš 12. igrač. Ono što svakako treba naglasiti jesu iznimni napori koje su uprava kluba na čelu s Marinom Mikšićem te Grad Vodice uložili u to da naš stadion u Račicama dobije zeleno svjetlo za odigravanje utakmica treće lige, a samim tim i ovih kvalifikacija. To nam puno znači, jer nije isto igrati domaće susrete na svom terenu ili u Šibeniku, kao što je to bio slučaj prošle godine u kvalifikacijama – zaključio je Darko Vlatković.


Pratite nas i na društvenim mrežama: