Tisuću kilometara kroz Hrvatsku

Treća etapa CRO Racea u četvrtak starta iz Primoštena, cilj je u MakarskojFoto: Mario Stiehl
Foto: Mario Stiehl
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Treća etapa utrke CRO Race starta u četvrtak, 30. rujna iz Primoštena u 12.45 sati, cilj joj je u Makarskoj, a dolazak biciklista u Makarsku očekuje se između 16.44 i 17.07 sati.

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 28. rujna do 3. listopada kroz šest etapa, na trasi duljoj od tisuću kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz trinaest županija te obuhvatiti neke već poznate, ali i nove destinacije.

Foto: Mario Stiehl

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu. Detaljno izvješće o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme trajanja treće etape CRO Race utrke nalazi se na LINKU.

Kids CRO Race

Ovogodišnja biciklistička utrka CRO Race ponudit će mnoge zanimljivosti, a jedno od njih je zasigurno i drugo izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race. Nakon Osijeka, Varaždina i Otočca Kids CRO Race održat će se i u Makarskoj 30. rujna od 12:30 do 15:30 sati, a najmlađi sudionici ovog događanja imat će priliku natjecati se za ukupnog pobjednika Kids CRO Racea, čije će se proglašenje održati 3. listopada u Zagrebu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.