Bralić u Istru poveo samo osam igračica

Tilford ubacila 40, a Šarić 22 poena u porazu od Pule, bivša narančasta Borić upisala triple-doubleFoto: Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Košarkašice Šibenika upisale su peti prvenstveni poraz. Bolja je bila Pula Moviter koja je na domaćem terenu slavila sa 95:89, što znači da je prošlotjedno slavlje nad Splitom i dalje jedina ovosezonska pobjeda mladog sastava trenera Stipe Bralića.

Šibenčanke su se dobro držale veći dio utakmice, na poluvremenu su zaostajale samo tri poena (51:48), a ključnom se pokazala treća četvrtina koje su zeleno-žute dobile sa 27:18. Šest minuta prije kraja utakmice gošće su se primakle na samo šest poena zaostatka (86:80), ali više od toga nisu mogle.

Amerikanka Tilford i ovaj je put išla preko 30, dapače u Puli je zabila čak 40 koševa, Šarić je ubacila 22 poena, Ćuklin 14, dok je Luciji Milković nedostajao samo jedan poena za double-double (9p, 16s). Baban i Vučković zabile su po dva poena, a šibensku osmorku u Puli zaključile su Petra Dragović i Josipa Milković, koje se, kako smo ranije izvijestili, sada okreću obvezama u kadetskoj reprezentaciji. Dodajmo kako je u domaćim redovima bivša članica narančastih Sara Borić upisala triple-double; 13 poena, 13 asistencija i 11 skokova.


Pratite nas i na društvenim mrežama: