Talijanski investitori ulaze u Šibenik, interes navodno pokazala i jedna njemačka pivovara?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Paralelno s onom na terenu, na Šubićevcu se vodi i bitka za financijsku stabilnost HNK Šibenika. Prvi korak po tom pitanju napravljen je podizanjem kredita od 5,8 milijuna kuna, a koji će prije svega poslužiti za vraćanje starih dugova. Međutim, čelnici šibenskog drugoligaša u više su navrata isticali kako nema stabilnog kluba bez vanjskih ulagača. Interes navodno postoji, pa je ovih dana aktualna priča o investitorima iz Italije čiji su predstavnici bili na subotnjoj utakmici protiv Rudeša. Iz kluba za sada ne otkrivaju tko točno stoji iza Talijana i na koji način bi se realizirala eventualna suradnja.

Nedavno se u kuloarima zavrtjela i informacija o tome kako je za ulaganje u HNK Šibenik zainteresirana jedna njemačka pivovara. Tu smo priču pokušali provjeriti kod jednog člana Nadzornog odbora, ali kako nam je kazao, ‘to mu je prvi glas o postojanju takvog interesa’.

Također, u opticaju je i priča o produbljivanju suradnje s Rijekom,  ali ona se prije svega odnosi na onu sportsku, na način da klub s Kantride i dalje šalje svoje igrače na kaljenje na Šubićevac, s tim da bi se suradnja proširila i na omladinski pogon.

U svakom slučaju, ima li u ovim neslužbenim i poluslužbenim informacijama istine ii se radi o spinu, saznat ćemo vrlo brzo.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.