Stipica Protega dao ostavku na mjesto potpredsjednika Nadzornog odbora HNK Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Stipica Protega dao je ostavku na funkciju člana, odnosno potpredsjednika Nadzornog odbora HNK Šibenik. Odlučio je tako i poslao nam SMS poruku nakon današnjeg poraza ‘narančastih’ na Šubićevcu od zagrebačke Kustošije.

– Sada, kad smo osigurali opstanak, a budući da se osjećam suodgovornim za sportska događanja u klubu kao član (potpredsjednik) NO HNK Šibenik dajem neopozivu ostavku – napisao nam je Protega.

Nadalje, piše kako kako je taj njegov potez najbolji za klub.

– Nije bijeg, nego smatram da je to najbolje za klub. Molim sportsku javnost i navijače da podrže braću Bulat i Juru Zoričića u nastojanju da vrate klub na stare staze – poručio je Protega.

Inače, u Nadzornom odboru od kolovoza prošle godine, uz sada već bivšeg člana Protegu sjede Ivan Bulat, Slobodan Tolić, Senka Klisović, Branimir Zmijanović, Hrvoje Gudeljević, Ivo Šupe i Jagoda Lučev, a predsjednik je klupska legenda Josip Bulat.

Narančasti sa Šubićevca, unatoč današnjem porazu, ostaju u drugoj ligi, što su osigurali dva kola prije kraja. Kako će se situacija rasplesti nakon kraja sezone, vrijeme će pokazati.

FOTO Završnica je ovog puta bila kobna za narančaste, Kustošija preokretom odnijela bodove sa Šubićevca


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.