Neka nova imena u rosteru

SKK Šibenik upisao premijernu pobjedu u novom natjecanjuFoto: SKK Šibenik
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon dvogodišnje natjecateljske pauze Studentski košarkaški klub Šibenik od ove godine sudjeluje u novom natjecanju – FERbasket ligi. I to s nekim novim imenima u rosteru.

 –  Mnogi igrači napustili su SKK zbog završetka akademskih obaveza i povratka u rodni grad, a umjesto njih su stigli brojni bivši članovi juniorskih selekcija Šibenika i Jollyja, poput Ivana Nerbera, Ivana Šolića, Josipa Marina, Luke Jerkina, Roka Romana, Lovre Pancirova i Marka Gojanovića – kazao nam je Ricardo Kulušić, predsjednik SKK-a Šibenik.
U prvom kolu FERbasket lige, osnovanoj prije deset godina i u kojoj se ove sezone natječe osam klubova, Šibenčani su izgubili od selekcije Fakulteta strojarstva i brodogradnje sa 51:46, da bi u drugom kolu protiv ekipe JSK upisali premijernu pobjedu. Završilo je 56:44, a do trijumfa su šibenski studenti došli u oslabljenom sastavu, bez nekih stožernih igrača. Do njega ih je predvodio Marin sa 18 postignutih koševa, a pratili su ga Mrdeža sa 11 te Skorić s devet ubačenih poena.
SKK Šibenik: Marin 18, Mrdeža 11, Skorić 9, Roman 8, Pancirov P. 6, Pancirov L. 3, Lučev 1, Kulušić

Pratite nas i na društvenim mrežama: