Šibenski karataši u Pločama uzeli 14, drniški 11 medalja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iza šibenskih i drniških karataša i karatašica još je jedan uspješan vikend. S međunarodnog turnira u Pločama, koji je okupio preko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, vratili su se s ukupno 25 medalja, od toga su njih 14 osvojili članovi KK Šibenik, a 11 članovi KK Drniš.

Najsjajnija, zlatna odličja, za šibenski klub osvojili su Lucija Čatlak, Antonija Rupić,Toma Mileta te Mate Mikulandra, srebra su uzeli Petra Čatlak i Marta Dulibić, a bronce su oko vrata objesili Bruna Cvitanović (u dvije kategorije), Nikola Bačelić,Karlo Mijaljević,Lucija Mileta,Toma Mileta (starija kategorija), Matea Samodol i Petra Čatlak (starija kategorija).

Kod Drnišana na najviše postolje popeli su se Anamarija Jukica i Marko Strunje, srebrom su se okitili Mateo Perišić i Mile Matić, dok su broncu osvojili Stipe Mijatović, Nika Duvančić, Mate Gabrić, Marko Mihaljević, Mihovil Hrstić, Šimun Dżelalija i Josip Čular.
Treneri i uprave klubova izuzetno su zadovoljni ovakvim rezultatima koji bude nadu u uspješan nastup i na predstojećim državnim prvenstvima.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.